Coaching

Aan de slag!

Eenmalige sessie

Er speelt nu iets. Een urgente verandering in je bedrijf of in je leven waar je snel een betrouwbare sparringspartner bij kunt gebruiken. In een eenmalige sessie ontleden we de kwestie en kun je verder.

Traject van 3 sessies

Er is iets dat je eigenlijk graag anders zou willen, maar om de één of andere reden blijf je steeds in een oud patroon hangen. Tijd om het anders te doen. In een traject van drie sessies van een dagdeel maken we samen de verandering waar.

Structureel

Een cadans van ééns in de zes weken geeft je genoeg tijd om tussen de sessies door ook echt iets wezenlijks te bewerkstelligen. Tegelijkertijd is zes weken kort genoeg om een gevoel van urgentie en snelheid te blijven ervaren.

Coaching voor ondernemers

Je geeft zelf vorm aan je werk. Jouw team kijkt naar jou voor richting en kaders. Jouw bedrijf maakt een wezenlijke verandering in de wereld mogelijk. Je bent ondernemer, dus je bent leider.

Soms heb je behoefte aan iemand die naast je staat. Iemand die goed luistert en niet meteen oordeelt. Iemand die onafhankelijk en betrouwbaar is.

Het inschakelen van een coach is een gerichte, actieve manier om te groeien als leider. En als jij groeit, groeit jouw bedrijf met je mee.

Kennismaken

Voor wie:

Ervaren ondernemers met een lopende business die leiding geven aan een team.

Ondernemers kloppen bij Wilson aan met dit soort vragen:

 • Ik heb het gevoel dat ik mijn bedrijf ben ontgroeid
 • Ik twijfel over welke kant ik nu op moet met mijn onderneming
 • Ik heb steeds gedoe met mijn co-founder/medewerkers/leveranciers/klanten
 • Ik krijg mijn werk niet lekker gecombineerd met mijn gezin en/of vrienden
 • Ik heb het gevoel dat ik roofbouw op mijn lichaam pleeg
 • Ik zou wel eens iets anders willen doen
 • Ik blijf maar ploeteren met mijn interne organisatie
 • Ik heb behoefte aan rust
 • Ik mis een beetje de betekenis in mijn werk
 • Ik heb het gevoel dat ik de grip kwijt ben op mijn eigen bedrijf
 • Ik val steeds weer terug in het werken in mijn bedrijf in plaats van aan mijn bedrijf

Over Steven

Coach, Trainer en Oprichter van Wilson

Op 22-jarige leeftijd heb ik mij in het ondernemen gestort. Samen met mijn toenmalige co-founder en een geweldig team hebben we in tien jaar tijd een studenten-startup uitgebouwd tot succesvol onderwijsbureau.

Ik was toen al bezig met persoonlijke groei en leiderschap, omdat ik al snel doorhad dat mijn team en mijn bedrijf alleen maar konden blijven groeien als ik dat zélf ook deed.

Na de verkoop van dat bedrijf heb ik een opleiding tot coach gevolgd en mijzelf volledig toegelegd op leiderschapsontwikkeling voor ondernemers.

Uit eigen ervaring én uit de vele sessies met ondernemers weet ik hoe business en privé met elkaar vervlochten kunnen raken. Ik begeleid ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke overwegingen en help co-founders om hun onderlinge communicatie open en helder te houden. Verder kan ik een aardig woordje meepraten over het combineren van een rijk sociaal leven met een gezin én een onderneming.

Kun je succesvol ondernemer én een goede ouder zijn?

Ik kan niet anders dan toegeven dat het ouderschap effect heeft op mijn drive. Maar kun je dan niet bouwen aan een succesvolle onderneming, terwijl je tegelijkertijd ook thuis een zorgzame en fijne ouder bent? Ik schreef er een stuk over.

Lees het artikel

Flessenpost

Wil je op de hoogte blijven van events, weten wanneer programma’s starten of gewoon af en toe iets leerzaams in je inbox? Laat dan je mailadres achter.