Waarom Wilson?

Een plek om te werken aan persoonlijke groei

Er zijn veel plekken waar je kunt leren over hoe ondernemingen werken. Hoe je een solide product of dienst kunt optuigen, hoe je je marketing en verkoop goed regelt, het operationele proces op orde krijgt en hoe je uiteindelijk onder aan de streep (veel) geld weet over te houden.
Razend interessant.

Maar ondernemerschap gaat niet alleen over de onderneming, het gaat óók over de ondernemer. Want jouw onderneming is een manifestatie van wie jij bent. Het gaat over jouw wereldbeeld, over wat jij wil bereiken in het leven en hoe jouw onderneming je daarbij helpt. In the end gaat jouw onderneming over jou. Wij geloven daarom dat als je wilt groeien met jouw onderneming, je eerst zelf zult moeten groeien als ondernemer. Dat gebeurt vanzelf, én je kunt daar gericht aan werken.

Dat zul je zelf moeten doen, maar je kunt het niet alleen. Je hebt een cohort nodig: andere ondernemers met wie je vrijuit kunt delen omdat zij weten hoe het is. Gelijkgestemden om samen mee op te trekken, die je wijzen op jouw blinde vlekken en die je aanmoedigen aan de slag te gaan met thema’s die je misschien liever uit de weg zou gaan.

Dat vraagt om een ander soort plek. Graag weg van de snelle sheets, funnels en hacks, maar ook weer niet te dichtbij de gelukzalige bomenknuffelaar. Gewoon een plek waar je op een gestructureerde manier gericht kunt werken aan persoonlijke groei, samen met andere ondernemers. Wij misten zo’n plek, dus zijn we er zelf maar één begonnen.

Welkom bij Wilson.

Wilson!

De naam Wilson is een ode aan de volleybal uit Cast Away. We raden je van harte aan om deze topfilm (weer) eens te bekijken en te ontdekken waarom. Veel kijkplezier! 😉

Team

Steven van den Tol

Oprichter, Coach

Sierdjan Westen

Trainer, Coach

Nina Oudshoorn

Trainer, Relatiepsycholoog

Anne van Weeghel

Trainer, Coach

Jojanneke Vonk

Marketeer

Flessenpost

Wil je op de hoogte blijven van events, weten wanneer programma’s starten of gewoon af en toe iets leerzaams in je inbox? Laat dan je mailadres achter.