Waarom Wilson?

Kies je voor ondernemerschap,
… dan teken je voor leiderschap

Je bent ondernemer, dus je bent leider. Je geeft jouw eigen werk vorm, je verzamelt mensen om je heen en werkt samen om iets van waarde in de wereld neer te zetten.

En een bedrijf vormt zich naar de leider. Jouw onderneming is een manifestatie van wie jij bent. Het gaat over jouw wereldbeeld, over wat jij wil bereiken in het leven en hoe jouw onderneming je daarbij helpt. In the end gaat jouw onderneming over jou. Wij geloven daarom dat als je wilt groeien met jouw onderneming, je zelf zult moeten groeien als leider. Daar kun je gericht aan werken.

Dat zul je zelf moeten doen, maar het is moeilijk om dat alleen te doen. Het helpt als je onderdeel kunt uitmaken van een cohort: andere ondernemers met wie je vrijuit kunt delen omdat zij weten hoe het is. Gelijkgestemden om samen mee op te trekken, die je wijzen op jouw blinde vlekken en die je aanmoedigen aan de slag te gaan met thema’s die je misschien liever uit de weg zou gaan.

Dat vraagt om een ander soort plek. Graag weg van de snelle sheets, funnels en hacks, maar ook weer niet te dichtbij de gelukzalige bomenknuffelaar. Gewoon een plek waar je op een gestructureerde manier gericht kunt werken aan jouw leiderschap, samen met andere ondernemers. Wij misten zo’n plek, dus zijn we er zelf maar één begonnen.

Welkom bij Wilson.

Wilson!

De naam Wilson is een ode aan de volleybal uit Cast Away. We raden je van harte aan om deze topfilm (weer) eens te bekijken en te ontdekken waarom. Veel kijkplezier! 😉

Flessenpost

Wil je op de hoogte blijven van events, weten wanneer programma’s starten of gewoon af en toe iets leerzaams in je inbox? Laat dan je mailadres achter.