MT Upgrade

Speciaal voor scale-ups
Kwartaallijkse upgradesessie voor een solide leiderschapsteam
Let's do this!

Culture eats strategy for breakfast

— Peter Drucker

Als scale-up wil je groeien, je producten doorontwikkelen, impact maken, bekendheid verwerven en geld verdienen. Dat is niet altijd even makkelijk.

Leiding geven aan een onstuimig groeiend bedrijf vraagt om een volwassen leiderschapsteam. Groei je sneller, steviger en gezonder als team, dan doet jouw bedrijf dat ook.

Tijd voor een upgrade. Investeer in de leiders van jouw onderneming en zet de stap naar het volgende level.

“Er zit zoveel meer in het vat”

De MT Upgrade is een doorlopend leiderschapstraject voor scale-ups, met elk kwartaal een sessie waarin jullie werken aan een solide leiderschapsteam.

Het gevolg is een verbonden club van mensen met verschillende achtergronden en verschillende skillsets die tóch als een zonnetje weten samen te werken. Een team waarin ieder zijn plek kent en zijn rol pakt, of ze er nu bij zijn sinds het prille begin of pas later zijn aangehaakt.

Casus: Leiderschaps-
training bij Avy

Avy bouwt ‘drones for good’. Hun drones worden bijvoorbeeld ingezet om stropers op te sporen in Afrikaanse natuurparken, om bloedtransporten tussen ziekenhuizen uit te voeren of om te helpen met het bepalen van een effectieve respons op natuurbranden.

Avy is een scale-up die in korte tijd is gegroeid naar ruim 40 medewerkers en CEO Patrique Zaman merkte dat dit gepaard ging met groeistuipen. Hij schakelde Wilson in om een leiderschapstraining te komen geven aan hem en zijn MT. Bekijk de video om te zien hoe dit ging.

De training van Wilson heeft ons een hoop inzichten gegeven in hoe de dynamiek en karakteristieken van ons als management zich reflecteert in de organisatie. Door de scherpe begeleiding werden we gewezen op een aantal weeffouten in de organisatie en hebben we nu concrete actiepunten hoe we die kunnen omzetten in een strak fundament.

Patrique (Pi) ZamanFounder & CEO Avy

Details en aanvragen

  • We starten met een kennismakingsgesprek met de founder(s) en/of CEO. We bespreken de aanleiding voor deelname en stemmen logistieke details af.
  • Vervolgens plannen we een analysesessie met het leiderschapsteam (1 dagdeel). Na deze sessie is iedereen aan boord, is het duidelijk wat jullie willen bereiken en welke stappen jullie hebben te zetten.
  • Op basis van de analysesessie geven we vorm aan de eerste kwartaallijkse upgradesessie (2-4 dagdelen)
  • Elk kwartaal bouwen we in een nieuwe upgradesessie door op de vorige sessie én pakken we nieuwe thema’s op die naar voren komen.
  • €1950 per dagdeel

Flessenpost

Wil je op de hoogte blijven van events, weten wanneer programma’s starten of gewoon af en toe iets leerzaams in je inbox? Laat dan je mailadres achter.